Skip to main content
Hírek

Megújulunk

Szerző: 2019-07-30november 25th, 2021No Comments

Új honlappal igyekszünk megfelelni a megváltozott ügyféligényeknek

Megújulunk

A hazai építőipar az elmúlt években jelentős emelkedésen ment keresztül, – és bár rohamosan bővül az építőipari foglalkoztatottak száma – de egyszerűen nincsenek elegen a gyarapodó infrastruktúra- és lakásépítési megrendelések teljesítéséhez.

Mindezzel szembesülve rájöttünk, hogy nem jelenhetünk meg a magyar építési piacon csupán energiatakarékos építőanyag-gyártóként, hiszen alig akad már vállalkozás, amelyik beépíti építési rendszerünket, megtervezi az IsoteQ (és egyéb építőanyagból épülő) házakat. Ebben a munkaerőhiányos piaci környezetben Ügyfeleink jogos igénye, hogy tervezési- és kivitelezési szolgáltatásokat nyújtsunk számukra.

Sőt: segítsük őket már a döntéshozatalban is!

Érdeklődő Ügyfeleink visszatérő, indító kérdései: mennyibe kerül egy x m²-es ház megépítése? Mennyi lenne a tervezési díja?
Ezekre a kérdésekre további információ, részletes házterv híján mi sem tudunk pontos választ adni, de – a közelmúlt kivitelezési tapasztalatai alapján – közelítő árakat tudunk megjósolni, hiszen már ez is jelentős segítség Érdeklődőink számára, hogy a büdzsé ismeretében egyáltalán érdemes-e belevágniuk az építkezésbe.

És mindezt önállóan, kapcsolatfelvétel nélkül tehetik meg Ügyfeleink.

Új honlapunk kiemelt hangsúlyt fektet mintaterveinkre. Jelenleg közel kétszáz tervből álló és folyamatosan bővülő mintaterv-gyűjteményünk új felületet kapott: egyszerűen szűrhető (méret, forma, szintek száma, ártartomány, etc. alapján). A mintatervek ezen felül tájékoztatnak a hozzávetőleges kivitelezési- és tervezési árakról is. (200 m² bruttó alapterület felett kérje egyedi tervezési ajánlatunkat. Még egyszer hangsúlyozzuk: a feltüntetett árak ajánlattételnek nem minősülnek pontos házterv és építési helyszín – telek – ismeretének hiányában.)

Hogy tetszik? Várjuk visszajelzését!

Leave a Reply