IsoteQ® GROUP

Az IsoteQ® márkanév mögött egy olyan magyar tulajdonú vállalkozás áll, melynek tulajdonosai a ’90-es évek végén az elsők között kezdtek foglalkozni az öntöttfalas, hőszigetelt polisztirol zsalus építőelemek (a nemzetközi piacon ICF – Insulating Concrete Forms néven ismert) magyarországi beépítésével.

Alapítóink – felismerve a technológiában rejlő lehetőségeket – 2004-ben hívták életre az „IsoteQ®” márkanevet és a hozzá kapcsolódó cégcsoportot. Így vált mára a kicsiny pécsi építőipari cégből jól csengő márkanév, európai méretű cégcsoport. Napjainkban az IsoteQ® GROUP az ICF technológia nemzetközi szinten is kiemelkedő kínálatával bíró, gyártó- és szolgáltató társasága. Vállalkozásunk gyárából Európa több, mint 20 országába szállítunk energiatakarékos építőelemeket.
Nemzetközi szinten az IsoteQ® GROUP Európa szinte teljes területén jól szervezett viszonteladói partnerhálózattal rendelkezik. Regionális partnerhálózatunk tagjai termékeink értékesítésén és az energiatakarékos IsoteQ® épületek tervezésén át a kivitelezésig komplex szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleinknek.

Az IsoteQ 3-in-1 szolgáltatáscsomag a hazai építtetőknek nyújt segítő kezet; lényege abban rejlik, hogy az építkezés gondolatától a tervezésen át a kulcsátadásig elkísérjük ügyfeleinket.

3 in 1

Szolgáltatások

Tervezési szolgáltatások

Tudjon meg többet tervezési szolgáltatásunkról

IsoteQ®
építőanyagok

Tudjon meg többet termékeinkről.

Kivitelezési szolgáltatások

Tájékozódjon arról, hogyan építhetjük fel együtt álmai otthonát.