Kivitelező részlegünk az öntött falas, polisztirol zsaluzatos ICF technológiában úttörő módon (már 1996-tól) végez – kizárólag IsoteQ® polisztirol építőelemekből – épület-kivitelezést jellemzően szerkezetkész készültségi kivitelben. Az évek folyamán jellemzően családi házakat; továbbá társasházakat, szociális létesítményeket, irodákat, ipari létesítményeket építettünk IsoteQ építőelemből, megrendelőink teljes megelégedésére.

Technológiánkból adódóan kevesebb munkaerővel, nagyobb hatékonysággal, kisebb költséggel rövidebb és biztosabb határidővel és lényegesen hosszabb kivitelezési szezonban (az IsoteQ fal -5 Celsiusig fagyásgátló adalék nélkül kiönthető betonnal) tudjuk megépíteni Megrendelőink házát.
Kivitelező cégünk 2007-ben Építőipari Mesterdíjban részesült.

Mintaprojekt Sopron IsoteQ ház építése 10 lépésben

Tervezési szolgáltatások

Tudjon meg többet tervezési szolgáltatásunkról

IsoteQ®
építőanyagok

Tudjon meg többet termékeinkről.

Kivitelezési árajánlatunk

Társaságunk az IsoteQ® építőelemek beépítésében komoly szakértelemmel bírva vállalja épületek kivitelezését rövid határidővel, de minőségi munkát végezve; önerős építkezések szakmai irányítását; valamint akár passzívházak építését is a német Passzívház Intézet által minősített IsoteQ® PASSZÍV rendszerelemekből.
Kivitelezési ár (pontos kalkuláció) a teljes – és építési naplóba feltöltött – engedélyes vagy kiviteli tervek és az építési helyszín; valamint a szintvonalas geodéziai helyszínrajz ismeretében adható!

Kérje díjmentes árajánlatunkat kivitelezésre vonatkozóan az alábbi készültségi fokokra:

SZERKEZETKÉSZ MŰSZAKI TARTALOM

(PDF formátum)

BŐVÍTETT SZERKEZETKÉSZ MŰSZAKI TARTALOM

(PDF formátum)

KULCSRAKÉSZ MŰSZAKI TARTALOM

(PDF formátum)

FIGYELEM! Pontos kivitelezési árajánlat elkészítéséhez kiviteli terv vagy minimum méretezett alaprajz(ok), kétoldali metszetek és homlokzati rajzok szükségesek!

Kérje még ma árajánlatát, de ne felejtse el megtekinteni Termékeinket és Tervezési Szolgáltatásainkat!

Kapcsolat

Kivitelezői Tanácsok

Ha mégis úgy dönt, hogy önerősen; vagy IsoteQ®-építésében járatlan kivitelező segítségével építi meg otthonát, akkor műszaki szaktanácsadás szolgáltatásunk keretében munkatársaink személyesen, a kivitelezés helyszínén mutatják meg az IsoteQ® építési rendszer mesterfogásait.

Kivitelezés és tanácsadás

Körültekintően válasszon kivitelezőt!

  • Minden esetben írásban kössön építési szerződést, mely a vállalási árat is tartalmazza, így elkerülve az esetleges pótmunkákat.
  • Csak tapasztalt, komoly referenciákkal rendelkező vállalkozóval szerződjön. Beszéljen korábbi épületek építtetőivel is (ne csak a kivitelező által javasolt tulajdonosokkal)! Olvasson utána internetes fórumokon. Győződjön meg, hogy a vállalkozó rendelkezik-e megfelelő és saját eszköz- és alkalmazotti állománnyal, vagy alvállalkozónak közvetíti a munkát, így később az esetleges kivitelezési hibák garanciális javításánál másra háríthatja a felelősséget.
  • Kérjen fel az építési vállalkozótól független szakembert, aki építésvezetőként tudja elfogulatlanul képviselni az Ön érdekeit az építési területen!
  • Csak kiváló minőségű építőanyagokat engedjen házába beépíteni! Ha passzívházat szeretne, válasszon Passzívházak Építéséhez Alkalmas Termék tanúsítvánnyal rendelkező komponenseket és kérje el a gyártótól a termékhez tartozó minősített csomópontokat, melyek pontosan leírják a szakszerű beépítés folyamatát, ezzel segítve a hatékony kivitelezést.
Kivitelezési Szolgáltatások