Passzívház Építési Rendszer

 

Rendeljen minősített IsoteQ® PASSZÍV építőelemeket és megjutalmazzuk.
További részletek az AKCIÓK-ban.

A kelet-közép európai régióban elsőként magyar építőanyagot minősített a német Passzívház Intézet.

Korszerűtlen otthonainknak a legnagyobb energifogyasztók, fűtésük, hűtésük és meleg vízzel való ellátásuk felelős a széndioxid-kibocsátás 35%-áért! Nyilvánvaló tehát, hogy sürgős szemléletváltásra van szükség az építőiparban; energiatakarékos, környezetbarát építőanyagok választásával és megújuló energiaforrások alkalmazásával.

Nemzetközi szinten legismertebb, energiatakarékos épületekre alkalmazott minősítési rendszer a német “passzívház” szabvány, melyhez a régióban elsőként csatlakozott egy hazai építőaanyaggyártó- és forgalamzó cégcsoport terméke, az IsoteQ® GROUP IsoteQ® PASSZÍV elemcsaládja (IsoteQ® Passivhaus-Bausystem).

A Tanúsítvány átadása a “7. Nemzetközi Passzívház Nyílt Napok” rendezvénysorozat keretében, 2010. november 13-án, ünnepélyes keretek között a Darmstadt-i Egyetemen került átadásra . A tanúsító oklevelet és a hozzá tartozó minősítő dokumentumot Dr. Wolfgang Feist, az Innsbrucki Egyetem fizikus-professzora, a passzívház szabvány megalkotója adta át az IsoteQ® GROUP képviselőjének.Tekintse meg az átadáson készült képeinket:

 

image_04234

   

Mi is az a Passzívház?>>
Passzívház Magyarországon>>