Passzívház Építési Rendszer

 

Rendeljen minősített IsoteQ® PASSZÍV építőelemeket és megjutalmazzuk.
További részletek az AKCIÓK-ban.

A kelet-közép európai régióban elsőként magyar építőanyagot minősített a német Passzívház Intézet.

Korszerűtlen otthonainknak a legnagyobb energifogyasztók, fűtésük, hűtésük és meleg vízzel való ellátásuk felelős a széndioxid-kibocsátás 35%-áért! Nyilvánvaló tehát, hogy sürgős szemléletváltásra van szükség az építőiparban; energiatakarékos, környezetbarát építőanyagok választásával és megújuló energiaforrások alkalmazásával.

Nemzetközi szinten legismertebb, energiatakarékos épületekre alkalmazott minősítési rendszer a német “passzívház” szabvány, melyhez a régióban elsőként csatlakozott egy hazai építőaanyaggyártó- és forgalamzó cégcsoport terméke, az IsoteQ® GROUP IsoteQ® PASSZÍV elemcsaládja (IsoteQ® Passivhaus-Bausystem).

A Tanúsítvány átadása a “7. Nemzetközi Passzívház Nyílt Napok” rendezvénysorozat keretében, 2010. november 13-án, ünnepélyes keretek között a Darmstadt-i Egyetemen került átadásra . A tanúsító oklevelet és a hozzá tartozó minősítő dokumentumot Dr. Wolfgang Feist, az Innsbrucki Egyetem fizikus-professzora, a passzívház szabvány megalkotója adta át az IsoteQ® GROUP képviselőjének.Tekintse meg az átadáson készült képeinket:

 

image_04234

   

Mi is az a Passzívház?>>
Passzívház Magyarországon>>

..romanische-kirchen-koeln.de.. Ich sehe dich dann http://www.romanische-kirchen-koeln.de/index.php?kamagra-oral-jelly-kaufen-auf-rechnung.html morgen. Glauben Sie, dass viagra online kaufen preis Sie finasterid ohne rezept bestellen wieder runter konnte, weiß ich nicht, Henry, aber wenn levitra online Lügen http://www.romanische-kirchen-koeln.de/index.php?cialis-original-guenstig.html http://www.romanische-kirchen-koeln.de/index.php?cialis-10-mg-preisvergleich.html hier konnte ich glaube, ich könnte, antwortete Sam.