Marketing Szolgáltatások

 

Arculati Kézikönyv

Termékeink és szolgáltatásaink minősége, kommunikációnk, valamint munkatársaink megjelenése és viselkedése cégünk arculatának meghatározó elemei.

Az egységes, expresszív arculat; az eredményes reklámmunka és a megfelelő belső (cégcsoporton és partnerhálózaton belüli) kommunikáció a szervezeti működés egyik legfontosabb területe. A nyomtatott és elektronikus sajtóban való gyakori és színvonalas megjelenés igen kedvezően befolyásolja a termékeink és szolgáltatásaink megítélését.

Ha termékeink, szolgáltatásaink minősége és arculati elemeink között nincsen összhang, valamint ha ezek az arculati elemek nem egységesen jelennek meg, az hosszútávon cégünk és partnerhálózatunk munkájának kárára válik. Ezért is éreztük fontosnak, hogy rendelkezzünk egy olyan arculati kézikönyvvel, amelyben összefoglaljuk ezen területek meghatározó irányvonalait, kérdéseit, megelõzve ezzel cégünk arculati elemeinek helytelen felhasználását.

Az esztétikum mellett jogi kötelezettségünk is az egységes arculat elérése és fenntartása, hiszen az „IsoteQ®” márkanév ábrás formában hazai és nemzetközi védjegyoltalmat élvez. Termékeinket használati-és formatervezési mintaoltalom védi.

A továbbiakban az IsoteQ® GROUP vizuális arculati elemeit szándékozunk bemutatni.

Marketing Szolgáltatások

Munkatársaink, magyarországi Viszonteladóink (több, mit 250 szerződött Partner!) mellett külföldi licensz- és viszonteladó Partnereink értékesítését is igyekszünk segíteni különféle promóciós termékek tervezésével és rövid határidős legyártásával. Tekintse meg, töltse le aktuális kínálatunkat!