Kivitelezői Tanácsok

 

Körültekintően válasszon kivitelezőt!

– Minden esetben írásban kössön építési szerződést, mely a vállalási árat is tartalmazza, így elkerülve az esetleges pótmunkákat.

– Csak tapasztalt, komoly referenciákkal rendelkező vállalkozóval szerződjön. Beszéljen korábbi épületek építtetőivel is (ne csak a kivitelező által javasolt tulajdonosokkal)! Olvasson utána internetes fórumokon. Győzödjön meg, hogy a vállalkozó rendelkezik-e megfelelő eszköz- és alkalmazotti saját állománnyal, vagy alvállalkozónak közvetíti a munkát, így később az esetleges kivitelezési hibák garanciális javításánál másra háríthatja a felelősséget.

– Kérjen fel az építési vállalkozótól független szakembert, aki  építésvezetőként tudja elfogulatlanul képviselni az Ön érdekeit az építési területen!

– Csak kiváló minőségű építőanyagokat engedjen házába beépíteni! Ha passzívházat szeretne, válasszon   Passzívházak Építéséhez Alkalmas Termék tanúsítvánnyal rendelkező komponenseket és kérje el a gyártótól a termékhez tartozó minősített csomópontokat, melyek pontosan leírják a szakszerű beépítés folyamatát, ezzel segítve a hatékony kivitelezést.

 

Kivitelezési szolgáltatásaink>>

Kivitelezés>>

Önerős kivitelező? Tanácsok>>