Kivitelezési Szolgáltatások

 

Az energiával való takarékosság hazánkban is felértékelődött és az uniós csatlakozás után még inkább előtérbe került. Az energiatakarékos építési rendszerek alkalmazása sokszorosan visszatérül megtakarított energia formájában, ráadásul az energiahordozók felhasználásának csökkentésével a környezet védelmét is elősegítjük. (Nem beszélve a ráfordított költségek jelentős csökkenéséről) A hagyományos építési technológiák ( tégla, faszerkezet, stb. ) előnyeik mellett felvetnek sok olyan hiányosságot, amely miatt szükséges egy új építőelem alkalmazása. Ezen felismerés Európa nyugati részein több évtizedes múltra tekint vissza.

Társaságunk az 1990-es években elszántan tanulmányozta Magyarországon egy addig ismeretlen építési technológia gyártását, kivitelezését és minden olyan részletet, amelynek elsajátításával megkezdhettük a rendszer hazai meghonosítását. A “lego” elvén működő elemkapcsolódás játékos formában tanított meg bennünket a komoly felkészültséget és szakértelmet igénylő polisztirol ház építésére. Szakszerűen és lelkiismeretesen kívántuk végezni munkánkat, ezért minden gondolatunk az új rendszer egyre gyorsabb és pontosabb építhetősége körül forgott, amely munka napjainkra meghozta gyümölcsét: megszületett az IsoteQ® Intelligens Építőelem – család.

Az évek folyamán családi házakat, társasházakat, szociális létesítményeket (idősek otthona, orvosi rendelő, mozgáskorlátozottak bentlakásos intézete), irodákat, ipari létesítményeket építettünk IsoteQ® építőelemből, megrendelőink teljes megelégedésére. A megnövekedett igényekhez igazodva pécsi központunk mellett újabb irodákat nyitottunk Budapesten és Ajkán, hogy ezzel is segítsük az Ügyfeleinkkel való könnyebb kapcsolattartást. Cégünk és építési technológiánk megismeréséhez képviseleteinken szakképzett munkatársaink adnak felvilágosítást az érdeklődőknek.

Társaságunk 1996-tól végzett – kizárólag IsoteQ® polisztirol építőelemekből – épület-kivitelezést, szerkezetkész és kulcsrakész kivitelben. Kivitelező cégünk, 2007-ben Építőipari Mesterdíjban részesült!

Jelenleg cégcsoportunk fő profilja IsoteQ® építési rendszer gyártása, hazai és nemzetközi forgalmazása. Kiterjedt kivitelező-partneri hálózatunknak köszönhetően az ország bármely területén találunk Önnek olyan szakavatott vállalkozót, aki korábbi IsoteQ® kivitelezésen már bizonyította hozzáértését és minőség iránti elkötelezettségét.

Forduljon hozzánk és kérje 250 regionális partnerünk kivitelezési árajánlatát!

Ha mégis úgy dönt, hogy önerősen vagy IsoteQ®-építésében járatlan kivitelező segítségével építi meg otthonát, akkor műszaki szaktanácsadás szolgáltatásunk keretében munkatársaink személyesen, a kivitelezés helyszínén mutatják meg az IsoteQ® építési rendszer mesterfogásait.

Kivitelezési szolgáltatásaink>>

Kivitelezőt keres? Tanácsok>>

Önerős kivitelező? Tanácsok>>