IsoteQ® Érvek

 

HomepageContractor1Számos érv az IsoteQ® mellett!

Az IsoteQ® nem csak egy építőelem, hanem egy jól átgondolt rendszer, mely számos előnyt nyújt Önnek. A számok is az IsoteQ®-et igazolják!

– 1. Ön megálmodja, mi megtervezzük

Kiterjedt építészmérnök-partnerhálózatunk tagjai vállalják mindennemű épület, engedélyezési, statikai, kivitelezési tervének elkészítését, építkezések műszaki vezetését, műszaki ellenőrzését. Önerős építkezéseknél vállaljuk a folyamatos szaktanácsadást, felelős műszaki vezetést. Tudjon meg többet tervezési szolgáltatásainkról itt.

 – 2. Álmok kulcsrakész kivitelben

Cégcsoportunk fő profilja IsoteQ® építési rendszer gyártása, hazai és nemzetközi forgalmazása. Kiterjedt kivitelező-partneri hálózatunknak köszönhetően az ország bármely területén találunk Önnek olyan szakavatott vállalkozót, aki korábbi IsoteQ® kivitelezésen már bizonyította hozzáértését és minőség iránti elkötelezettségét. Forduljon hozzánk és kérje 250 regionális partnerünk kivitelezési árajánlatát! Tudjon meg többet az IsoteQ® rendszer kivitelezéséről  itt.

– 3. Elkötelezetten a minőség iránt

Az IsoteQ® építőelemeket folyamatosan ellenőrzött gyártási technológia mellett, kiváló minőségű, német NEOPOR® alapanyagból készítjük, kizárólag magyarországi gyártóüzemeinkben. Építőelemeink műanyag alkotóelemeit újrahasznosított alapanyagból gyártjuk. Tekintse meg engedélyeinket, minősítéseinket itt és díjainkat, elismeréseinket itt.

– 4. A praktikus megoldás
Maximális terület kihasználás. Az IsoteQ® ház akár, 10%-kal nagyobb hasznos alapterületet nyújt, a hagyományos kivitelezési módok időtartamánál akár 50%-kal rövidebb idő alatt. Tovább összehasonlító táblázatunkhoz.

– 5. Gazdaságos társ a mindennapokban
Az IsoteQ® rendszerből épült ház fűtési költsége 60%-kal kevesebb, mint egy hagyományos technológiájú épületé, sőt akár nullenergiás, úgynevezett passzívház is építhető belőle. Az épületgépészet beépítése is lényegesen gyorsabb, egyszerűbb, gazdaságosabb. Mi is az a passzívház?