Cégünkről

isoteq_

Az IsoteQ® márkanév mögött egy olyan magyar tulajdonú vállalkozás áll, melynek tulajdonosai már 15 éve foglalkoznak polisztirol alapú építőelemek gyártásával, folyamatos fejlesztésével és beépítésével. A 2004-ben alapított (előtte más néven működő) IsoteQ Magyarország Kft. kicsiny pécsi építőipari cégből alig 7 év alatt vált nemzetközi szinten is JÓL CSENGŐ MÁRKANÉVVÉ, európai méretű cégcsoporttá terebélyesedve. Napjainkban az IsoteQ® GROUP az öntöttfalas ICF technológia nemzetközi szinten is kiemelkedő kínálatával bíró, gyártó- és szolgáltató társasága. Vállakozásunk hazai gyárából Európa több, mint 20 országába szállítunk energiatakarékos építőelemeket.

Felismertük azt is, hogy ha sikeres akarunk lenni, akkor Partnereinket kell elégedetté tennünk, hiszen a különböző helyi kultúrákat, értékeket, Vevői igényeket csak így tudjuk eredményesen kiszolgálni. Regionális viszonteladói és kivitelező-partneri hálózatunk Magyarország teljes területét lefedi.

Nemzetközi téren az IsoteQ® GROUP igyekszik megérteni a piac sajátosságait, ezért Európában is jól szervezett viszonteladói partnerhálózattal rendelkezünk. A nemzetközi vállalatcsoport tagjai az energiatakarékos IsoteQ® építőelemek gyártásától a tervezésen, a műszaki szaktanácsadáson, a műszaki vezetésen át a kulcsrakész kivitelezésig komplex szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleiknek.